Workshops

“There is no elevator to succes, you have to take the stairs”

1 op 1 workshop fotografie – € 249.00 ex BTW

Fotograferen kan heel fijn zijn. Je creatieve blik vastleggen op beeld, door middel van jouw camera. Maar soms is het resultaat niet naar wens, of zou je meer uit je camera willen halen. Tijdens een 1-op-1 workshop fotografie stap je dan ook buiten je comfortzone. Je leert via de manuele instelling op je camera fotograferen en ik coach je op de punten waar je vast loopt. Hoe kun je zelf een foto maken waar je blij mee bent, en waar moet je op letten? Daarnaast leg ik je uit hoe je je foto na kunt bewerken, via Lightroom en Photoshop. Je leert het histogram uitlezen, kleurzweem voorkomen en de juiste belichting toepassen. Na de workshop ben je zelf in staat om via de manuele instelling een technisch goede foto te maken en deze na te bewerken.

Voor wie is deze workshop geschikt?
Deze workshop wordt aangepast aan jouw niveau. Heb je al wat meer kennis en wil je jouw fotografie naar een hoger niveau tillen? Dan bekijken we tijdens de workshop je portfolio en gaan we gericht op zoek naar verbeterpunten. Loop je vast op compositie en styling, of juist meer op belichting en nabewerking? Aan de hand van jouw kennis en kunde leg ik op een duidelijke en heldere manier uit waar je op kunt verbeteren en laat ik zien hoe ik te werk ga. Ik kan je helpen op het gebied van basiskennis, interieur/vastgoed en food fotografie. Geef via het formulier jouw voorkeur aan.

Hoe ziet een workshop eruit?
We nemen eerst kort de tijd om elkaar te leren kennen en jouw vaardigheden door te nemen. Zo krijg ik een goed beeld van jou als persoon en waar ik jou bij kan helpen. Vooraf heb je een voorkeur aangegeven voor basiskennis, interieur/vastgoed of food fotografie. Ik zorg voor settings en gerechten om (samen) te stylen. Gaandeweg gaan we stapsgewijs te werk. Je krijgt korte opdrachten en ik laat zien hoe ik te werk ga zodat je ook van mij kunt leren.

Wanneer?
Na het invullen van het formulier hieronder neem ik contact met je op voor het plannen van een datum. Ook mogelijk in het weekend.

Waar?
Bij mij thuis in Middenbeemster, op 20 minuten ten noorden van Amsterdam.

Wat neem je mee?
– Systeem- of spiegelreflexcamera
– Statief en extra lenzen
– Eventueel laptop, 360° camera of DJI Osmo

Wat zit er bij de prijs in?
– Koffie, thee en fris
– Wat lekkers
– 3 uur lang coaching
– Hand-outs met de basiskennis zodat je nog even terug kunt kijken

 

Is dit iets voor jou? Geef je dan hieronder op!

Waar wil je over leren?*

Wat is jouw niveau?*