GASTBLOG: Judith van @huizedop stelt zich voor!

Hi,

In mijn enthousiasme doe ik soms gekke dingen. Gekke, maar wel leuke, toffe dingen. Zo ook nu! Waar gaat dit over, zullen jullie denken…. Ok, laten we bij het begin beginnen:

Hi, it’s me!                                  De foto waar dit hele
avontuur mee begonnen is

Ik ben Judith, 39 jaar en op 18 juli 2016 plaatste ik mijn allereerste foto op mijn instagram-account @huizedop. Waarom? Nou, dat leek me leuk en ik was benieuwd of ik 100 volgers zou kunnen bereiken. Ik was totaal onbekend met instagram en ging er als een leek in. Mijn enthousiasme groeide met de dag! Het moment dat de 100ste volger zich aandiende, voelde als een persoonlijke overwinning ;). BIZAR!!!!! En nu, 10 maanden later, zijn er nog wat meer bijgekomen. Wat een feest en gezelligheid!

Onze 2 schatjes in een deken van Muk. En nee, toen ik de deken kocht, had ik geen flauw idee dat het ooit hierop uit zou lopen 😉

Regelmatig hoor ik in mijn omgeving, joh Juud, je moet het uitbreiden. Ga bloggen! Eeehhh, ja, nou, hoe dan?!?! Dat kost hartstikke veel tijd. En tijd over heb ik niet. Mijn leven is namelijk gevuld met een lieve man waar ik al 17 jaar mee getrouwd ben, we hebben 2 geweldige dochters van 4 en 6 en ik werk 4 dagen in de week wat ik ook met heel veel plezier doe. Daarnaast wordt eind juni ons nieuwe huis opgeleverd. Dusseehhhh, nee, geen tijd….

Maar ja….. dan zit je op een zaterdagavond op de bank te appen met Muk n.a.v. een foto die ik in mijn stories had geplaatst en voordat ik het wist, had ik aangeboden om te bloggen op haar blog. De volgende ochtend voelde het nog steeds goed en inmiddels zit ik achter de laptop om m’n allereerste blog ooit te schrijven.

Dus! Ik ga (gast)bloggen bij Muk. De blogs zullen met name interieur-gerelateerd zijn, maar wie weet komen er in de loop der tijd nog wel andere leuke onderwerpen voorbij.
Oh ja en natuurlijk neem ik jullie mee in het avontuur van ons nieuwe huis. Op 26 juni is de oplevering en dan kunnen we eindelijk beginnen. Yeeaahhhhhhhh.

Ik hoop dat jullie mijn blogs met net zoveel plezier zullen lezen als ik beleef met het maken ervan.

Lieve groet,
Judith @huizedop

 

8 replies on “ GASTBLOG: Judith van @huizedop stelt zich voor! ”
  1. Superleuk Judith! Heel benieuwd naar de volgende blog, heel veel succes!
    Groetjes van @susanne.loves

  2. Hi lieve vriendin, ben super trots op je hoe je dit allemaal voor elkaar krijgt ! Ga lekker door met de dingen die goed voelen, je kunt het ! Dikke kus Gerda x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *