Kleed jouw huis sfeervol aan voor Kerstmis

Over ruim 6 weken is het al weer zo ver; Kerstmis. Voor mijn gevoel is de zomer nog maar net voorbij en verlang ik nog terug aan lange zomeravonden in de tuin en met zongebruinde teentjes in het zand. Maar helaas, daar moeten we nog een paar maanden op wachten. Bij deze is dan ook gelijk het andere uiterste van harte welkom: ijs en sneeuw, en dan het liefst een hele hoop.

Nostalgie

Ik ben gek op schaatsen, ik ben opgegroeid aan de oever van ‘officieel een rivier’, en als het gemaal in de winter werd dichtgedraaid was er kans dat het water dicht vroor. Iedere dag keek ik samen met mijn ouders of het ijs al dik genoeg was, en was het eenmaal zo ver, dan stond de hele straat met de schaatsen op het ijs. Nog steeds leef ik ieder jaar weer mee en kan ik niet wachten tot het zo ver is. Helaas vriest het niet ieder jaar dicht, en zijn de keren dat we kilometers konden schaatsen op 1 hand te tellen, maar toch hoop je ieder jaar weer dat het koud genoeg wordt!

Kerst Pinspiratie

Pinterest-kerst-mukvanlil
Met de Kerst in aantocht is het ook tijd om het gezellig te maken in huis, en dus dook ik op Pinterest en zocht ik naar fijne inspiratie. Ook voegde ik mijn foto’s van afgelopen jaar toe. Dit jaar pak ik uit met een volledig wit gespoten, echte, kerstboom. Ik vul doorzichtige ballen met fijn groen zoals eucalyptus en dennen takken en combineer deze met witte en ijsblauwe ballen. Ik zie het al helemaal voor me! Benieuwd naar mijn inspiratie bord? Volg me dan hier op Pinterest!

 

Inspiratie uit 2016

Afgelopen jaar was onze eerst kerst in ons eigen huis. We kozen voor een nep boom (vanwege onze huisdieren) en eenvoudige aankleding. Zie hier de foto’s van vorig jaar:

kerst-muk kerst-muk kerst-muk kerst-muk

Hoe ga jij jouw huis dit jaar aankleden voor Kerstmis?

 

Liefs,

 

Muk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *